Előételek | |
Kóstolók tálja (friss libatepertő, császárszalonna, kolbász, sajtok, zöldségek) | |
Kenyérlángos (szalonnás, kolbászos, sonkás, juhtúrós) | |
Hagymás velő pirítóssal | |
Húsos-túrós lepény | |
Krumpli zsámiska | |
Marhavelő pirítóssal | |
Padlizsán krém pirítóssal, zöldségekkel | |
Paradicsompaprikás vadtatár | |
Tűzdelt őzgerinc | |
Szarvastekercs vadasan | |
Zsírjában sült libamáj,libatepertő , lilahagyma | |
Sajttál (4 féle sajt, dió, olivabogyó) | |
Levesek | |
Erőleves | |
Gulyás leves | |
Jókai bableves | |
Újházy tyúkhúsleves | |
Egri húsleves | |
Palócleves | |
Tárkonyos pulykaragu leves cipóban | |
Vadragus lencseleves cipóban | |
Fokhagymakrém leves sajtos pirítóssal | |
Tejszínes gombaleves pirítóssal | |
Erdei gyümölcsleves | |
Főételek vegyestálakon ( 1 menühöz mindhárom étel tartozik, választható savanyúsággal) | |
Kemencében sült kacsacomb párolt káposztával, törtburgonyával Füstölt-főtt csülök kemencében lepirítva vele sült hagymás burgonyával Vörösboros vaddisznópörkölt túrós csuszával |
|
Sült vaddisznócomb áfonyamártással Tejszínes-gombás harcsafilé Marhaszeletek vadas módon |
|
Bükki fokhagymás szarvastokány Fényezet libacomb Ropogós malac sült pezsgős párolt káposztával |
|
Őz filék vadász módra Sertés csülök jóasszony módra Kijevi pulykamell |
|
Baconba tekert vadhúsgombócok erdei gyümölcsmártással Bükki vadas Mézes-mustáros pácolt csirkemell |
|
Fokhagymás-tejfölös őzérmék Fűszeres karaj Tejfölös-fokhagymás harcsa |
|
Pilisi szilvás vaddisznó Marha szelet soproni mártással Kemencés pulykamell |
|
Mustáros tokány Pacal pörkölt Almával töltött pulykamell mandulás bundában |
|
Vörösboros szarvas comb Harcsa paprikás Ínyenc pulykamell (gomba, bacon, sajt) |
|
Vargányás vadragu Vajas-citromos pisztráng Juhtúrós tésztában sült csirkemell |
|
Vaddisznóragu erdészné módra Rozmaringos báránycomb Tejszínben fürdetett csirkecomb |
|
Szarvas szeletek erdőkerülő módra Kemencében sült oldalas paradicsomos-mézes mártásban Tüzes csirke szárnyak |
|
Tűzdelt őzgerinc Cumberland mártással Wellington szűz vegyes körettel Báránycomb tavasziasan |
|
Narancsos szarvas szeletek Ponty Bakonyi módra Bazsalikomos csirkecomb roston |
|
Börzsönyi rántott vadhúsos palacsinta Csípős-lecsós sertésborda Borsos tokány |
|
Alufóliában sült őzgerinc Savanyú vetrece Sült pulykamell egri rozé mártással |
|
Őzcomb tejszínes gombával Sörben párolt marhaszelet Gödöllői rakott oldalas |
|
Borókás vaddisznó karaj, szilvamártással Füstölt csirkecomb törtburgonyával Borjú paprikás galuskával |
|
Sertés paprikás sztrapacskával Baconos-fokhagymás csirkemell csíkok párolt rizzsel Dubary csirkemell törtburgonyával |
|
Baconos-kapros juhtúrós pulykamell rántva krumplipürével Bíbor szelet párolt rizzsel Mustáros sertés flecken hagymás törtburgonyával |
|
Tejszínes-kapros pulykaragu párolt rizzsel Budapest szelet krokettel Hortobágyi húsos palacsinta |
|
Tejszínes-gyümölcsös csirkemell ragu mazsolás rizzsel Rántott csirkemáj hasábburgonyával Óvári sertés szelet törtburgonyával |
|
Szezámmagos csirkemell hasábburgonyával Mustáros sertés flecken steak burgonyával Sült csirkecombok párolt rizzsel |
|
Vegetariánus ételek | |
Grillezett zöldségek | |
Gombapaprikás galuskával | |
Görög saláta | |
Füstölt lencsesaláta | |
Kevert idénysaláta 2-féle dresszinggel | |
Juhtúróval töltött gombafejek hasábburgonyával | |
Rántott sajt rizzsel, tartármártással | |
Rántott camambert áfonyaöntettel, hasábburgonyával | |
Zsenge tök rántva rizi-bizivel | |
Rántott karfiol zöldséges rizzsel | |
Csőben sült tészta | |
Desszertek | |
Somlói galuska | |
Fordított almás | |
Palacsinták (banános-túrós, áfonyalekváros, diós, nutellás) igény szerinti öntetekkel | |
Kardinális túrós | |
Erdő mester szelet | |
Gyümölcssaláta | |