Ételek

Előételek
Kóstolók tálja (friss libatepertő, császárszalonna, kolbász, sajtok, zöldségek)
Kenyérlángos (szalonnás, kolbászos, sonkás, juhtúrós)
Hagymás velő pirítóssal
Húsos-túrós lepény
Krumpli zsámiska
Marhavelő pirítóssal
Padlizsán krém pirítóssal, zöldségekkel
Paradicsompaprikás vadtatár
Tűzdelt őzgerinc
Szarvastekercs vadasan
Zsírjában sült libamáj,libatepertő , lilahagyma
Sajttál (4 féle sajt, dió, olivabogyó)
Levesek
Erőleves
Gulyás leves
Jókai bableves
Újházy tyúkhúsleves
Egri húsleves
Palócleves
Tárkonyos pulykaragu leves cipóban
Vadragus lencseleves cipóban
Fokhagymakrém leves sajtos pirítóssal
Tejszínes gombaleves pirítóssal
Erdei gyümölcsleves
Főételek vegyestálakon ( 1 menühöz mindhárom étel tartozik, választható savanyúsággal)
Kemencében sült kacsacomb párolt káposztával, törtburgonyával
Füstölt-főtt csülök kemencében lepirítva vele sült hagymás burgonyával
Vörösboros vaddisznópörkölt túrós csuszával
Sült vaddisznócomb áfonyamártással
Tejszínes-gombás harcsafilé
Marhaszeletek vadas módon
Bükki fokhagymás szarvastokány
Fényezet libacomb
Ropogós malac sült pezsgős párolt káposztával
Őz filék vadász módra
Sertés csülök jóasszony módra
Kijevi pulykamell
Baconba tekert vadhúsgombócok erdei gyümölcsmártással
Bükki vadas
Mézes-mustáros pácolt csirkemell
Fokhagymás-tejfölös őzérmék
Fűszeres karaj
Tejfölös-fokhagymás harcsa
Pilisi szilvás vaddisznó
Marha szelet soproni mártással
Kemencés pulykamell
Mustáros tokány
Pacal pörkölt
Almával töltött pulykamell mandulás bundában
Vörösboros szarvas comb
Harcsa paprikás
Ínyenc pulykamell (gomba, bacon, sajt)
Vargányás vadragu
Vajas-citromos pisztráng
Juhtúrós tésztában sült csirkemell
Vaddisznóragu erdészné módra
Rozmaringos báránycomb
Tejszínben fürdetett csirkecomb
Szarvas szeletek erdőkerülő módra
Kemencében sült oldalas paradicsomos-mézes mártásban
Tüzes csirke szárnyak
Tűzdelt őzgerinc Cumberland mártással
Wellington szűz vegyes körettel
Báránycomb tavasziasan
Narancsos szarvas szeletek
Ponty Bakonyi módra
Bazsalikomos csirkecomb roston
Börzsönyi rántott vadhúsos palacsinta
Csípős-lecsós sertésborda
Borsos tokány
Alufóliában sült őzgerinc
Savanyú vetrece
Sült pulykamell egri rozé mártással
Őzcomb tejszínes gombával
Sörben párolt marhaszelet
Gödöllői rakott oldalas
Borókás vaddisznó karaj, szilvamártással
Füstölt csirkecomb törtburgonyával
Borjú paprikás galuskával
Sertés paprikás sztrapacskával
Baconos-fokhagymás csirkemell csíkok párolt rizzsel
Dubary csirkemell törtburgonyával
Baconos-kapros juhtúrós pulykamell rántva krumplipürével
Bíbor szelet párolt rizzsel
Mustáros sertés flecken hagymás törtburgonyával
Tejszínes-kapros pulykaragu párolt rizzsel
Budapest szelet krokettel
Hortobágyi húsos palacsinta
Tejszínes-gyümölcsös csirkemell ragu mazsolás rizzsel
Rántott csirkemáj hasábburgonyával
Óvári sertés szelet törtburgonyával
Szezámmagos csirkemell hasábburgonyával
Mustáros sertés flecken steak burgonyával
Sült csirkecombok párolt rizzsel
Vegetariánus ételek
Grillezett zöldségek
Gombapaprikás galuskával
Görög saláta
Füstölt lencsesaláta
Kevert idénysaláta 2-féle dresszinggel
Juhtúróval töltött gombafejek hasábburgonyával
Rántott sajt rizzsel, tartármártással
Rántott camambert áfonyaöntettel, hasábburgonyával
Zsenge tök rántva rizi-bizivel
Rántott karfiol zöldséges rizzsel
Csőben sült tészta
Desszertek
Somlói galuska
Fordított almás
Palacsinták (banános-túrós, áfonyalekváros, diós, nutellás) igény szerinti öntetekkel
Kardinális túrós
Erdő mester szelet
Gyümölcssaláta