1. menü |
|
|
Előétel: |
Májpástétom, házi kacsazsír pirítóssal |
|
Főétel: |
Vaddisznó karaj aszalt szilvás öntettel, steak burgonyával |
|
|
Füstölt csirkecomb zöldséges rizzsel |
|
|
Harcsapaprikás túrós csuszával |
|
|
Csemegeuborka |
|
Desszert: |
Fordított almás |
|
|
|
|
2. menü |
|
|
Előétel: |
4 féle sajtból álló borkorcsolyatál |
|
Főétel: |
Kemencében sült füstölt csülök steak burgonyával |
|
|
Baconba tekert vadhúsgombócok erdei gyümölcsmártással |
|
|
Kemencében sült kacsacomb párolt káposztával, törtburgonyával |
|
|
Uborkasaláta |
|
Desszert: |
Kardinális túrós |
|
|
|
|
3. menü |
|
|
Előétel: |
Paraszttál (kolbász, szalonna,friss zöldségek) |
|
Főétel: |
Mustáros sertés flecken hagymás törtburgonyával |
|
|
Kapros juhtúróval töltött pulykamell párolt rizzsel |
|
|
Vaddisznó pörkölt házi galuskával |
|
|
Káposztasaláta |
|
Desszert: |
Palacsinta (túrós-lekváros) |
|
|
|
|
4. menü |
|
|
Előétel: |
Marhavelő pirítóssal |
|
Főétel: |
Vajas citromos pisztráng grillezett zöldségekkel |
|
|
Narancsos őz szeletek steakburgonyával |
|
|
Almával töltött pulykamell hasábburgonyával |
|
|
Paradicsom saláta |
|
Desszert: |
Somlói galuska |
|