Menük

1. menü
Előétel: Májpástétom, házi kacsazsír pirítóssal
Főétel: Vaddisznó karaj aszalt szilvás öntettel, steak burgonyával
Füstölt csirkecomb zöldséges rizzsel
Harcsapaprikás túrós csuszával
Csemegeuborka
Desszert: Fordított almás
2. menü
Előétel: 4 féle sajtból álló borkorcsolyatál
Főétel: Kemencében sült füstölt csülök steak burgonyával
Baconba tekert vadhúsgombócok erdei gyümölcsmártással
Kemencében sült kacsacomb párolt káposztával, törtburgonyával
Uborkasaláta
Desszert: Kardinális túrós
3. menü
Előétel: Paraszttál (kolbász, szalonna,friss zöldségek)
Főétel: Mustáros sertés flecken hagymás törtburgonyával
Kapros juhtúróval töltött pulykamell párolt rizzsel
Vaddisznó pörkölt házi galuskával
Káposztasaláta
Desszert: Palacsinta (túrós-lekváros)
4. menü
Előétel: Marhavelő pirítóssal
Főétel: Vajas citromos pisztráng grillezett zöldségekkel
Narancsos őz szeletek steakburgonyával
Almával töltött pulykamell hasábburgonyával
Paradicsom saláta
Desszert: Somlói galuska